5 Dazzling Hot gratis

5 Dazzling Hot gratis

5 Dazzling Hot gratis

Daca sunteti amatori de jocuri cu pacanele pe stilul clasic, in care aveti posibilitatea sa si castigati sume serioase de bani, 5 Dazzling Hot este unul dintre ele. Jocul si-a mentinut o popularitate ridicata in randul pariorilor datorita simplitatii si a potentialului de castig. Fructe de toate soiurile care platesc premii consistente, stele norocoase si septari care au un multiplicator spectaculos. Inventat in anul 2015, 5 Dazzling Hot este un aparat cu pacanele care a facut furori de-a lungul timpului. Jocul avand un potential de castiguri enorme care pot ajunge chiar si pana la 100000 de fise, a fost imediat adoptat de o mare majoritate de jucatori de cazino.

Grafică, design și coloana sonoră

Design-ul jocului este asa cum cei de la EGT ne-au obisnuit, grafica simpla si culori vii care atrag privirile. Slotul are 5 linii active de plata si este asezat pe o grila cu 5 coloane pe 3 randuri. Toate combinatiile castigatoare incep de la stanga catre dreapta. Desenul specific al aparatului este copia perfecta a jocului original pe care il puteti gasi si in aparatele reale din cazinouri. Coloana sonora este inconfundabila, fie ca invartiti rolele sau nimeriti un castig mare, efectele sonore sunt imposibil de ne-recunoscut.

 

Simboluri de joc 5 Dazzling Hot gratisSimboluri de joc 5 Dazzling Hot gratis

5 Dazzling Hot mentine lucrurile simple atunci cand vine vorba de plata si simbolurile de joc. Simbolul STEA este SCATTER, acesta platind un minim de 2x suma pusa in joc. Combinatiile castigatoare cu scatter se pot plati suplimentar pe langa alte castiguri obtinute pe liniile active. 5 SCATTERE platesc de 50x suma pariata.

Simbolul de top al jocului este septarul (7) care cu un minim de 3 simboluri pe liniile active, poate aduce un castig de 20x suma pariata. Pe masura ce nimeriti mai multi septari intr-o combinatie, cu atat mai mult creste si castigul. 4 septari platesc 200x miza in timp ce norocosii care nimeresc 5 septari vor avea parte de un castig uimitor de 1000x miza totala.Pepenele si strugurii sunt urmatoarele simboluri ca valoare in joc putand plati pana la 100x miza totala atunci cand 5 simboluri sunt nimerite pe liniile platitoare. Cele mai mici simboluri ca valoare sunt reprezentate de Lamaie, Portocala, Pruna si Cireasa.

Bonusuri și caracteristici speciale

Desi 5 Dazzling Hot nu dispune de speciala sau invartiri gratuite, jocul vine echipat cu mod jackpot si dublaj. Dublajul se poate efectua pana la o limita de 35x miza totala pariata. Cei norocosi pot nimeri unul din cele 4 jackpoturi care se acorda aleatoriu in timpul oricarei faze din joc.

Procentajul teoretic de castig al acestui aparat este de 95.74%. Incadrat in categoria jocurilor cu varianta mica spre mijlocie, pariorii se pot astepta la castiguri destul de dese chiar daca sumele pot varia in functie de suma pariata. La activarea modului jackpot, jucatorii sunt pusi sa aleaga dintr-un set de carti intoarse. Scopul este simplu: Nimeriti 3 simboluri identice reprezentate de culorile cartilor de joc pentru a castiga unul din jackpot-uri. Exista 4 jackpot-uri disponibile pentru revendicare: Jackpot de INIMA ROSIE, Jackpot de INIMA NEAGRA, Jackpot de ROMB si Jackpot de TREFLA.

FAQ

Sunt jocurile de cazino legale în România?

Da, jocurile de cazino sunt legale în România, condiția fiind de a le juca la un cazino licențiat. Pentru a afla dacă te afli pe site-ul unui cazino licențiat trebuie doar să cauți sigla Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, autoritatea care supraveghează activitatea operatorilor. Sigla ONJN este de obicei afișată în subsolul site-ului.

Trebuie să plătesc pentru a juca 5 Dazzling Hot?

Poți juca 5 Dazzling Hot și pe bani virtuali. Mare majoritate a cazinourilor online le oferă clienților această opțiune. Astfel te poți familiariza cu jocul și toate funcțiile sale fără a risca să pierzi vreun ban, sau să câștigi. Apoi, după ce ai deslușit toate misterele slotului poți începe să joci folosind bani reali.

Unde poți juca 5 Dazzling Hot?

La ora actuală, 5 Dazzling Hot este un joc extrem de popular, care se află în oferta multor cazinouri online licențiate din România. Acesta este produs de EGT, una dintre cele mai cunoscute companii din domeniu, ale cărui jocuri le găsești la toți operatorii licențiați din România. Cel mai probabil, jocul se regăsește la cazinoul la care tu ai un cont deschis. 

Cât poți câștiga la 5 Dazzling Hot?

5 Dazzling Hot este un slot cu un procentaj de câștig de 95.74%. În funcție de simbolurile de pe linie, câștigurile pornesc de la câteva fise și poate ajunge până la 100.000 de fise, în cazul celui mai mare jackpot. La 5 Dazzling Hot ai și funcția dublaj, care îți permite să îți mărești câștigurile unei runde.

Lasă un comentariu