Extra Stars

Extra Stars

Extra Stars

Un joc ca la pacanele oferit de compania EGT, Extra Stars a devenit rapid unul dintre cele mai populare aparate tip slot din generatia sa. Design-ul elegant si simplu pe langa functiile speciale de care acesta dispune, vor face din acest joc unul perfect pentru o sesiune de invartit. Extra Stars este un joc bine optimizat, acesta putand fi jucat inclusiv de pe tablete sau telefoane mobile. Modul jackpot si functia de re-invartire asigura un plus de castiguri. Pariorii au de asemenea la dispozitie functia de dublaj, care desi este limitata pana la o anumita suma, aceasta varianta este buna pentru cei ce doresc sa isi sporeasca si mai mult castigurile.

Extra Stars este un slot video de 10 linii de câștig pe platforma software Euro Games Technology. Acest simbol sălbatic pe bază de fructe este o stea de aur care, atunci când apare pe rolele 2, 3 sau 4, ține întreaga bobină și declanșează o respingere suplimentară pe celelalte role. Jucătorii pot încerca acest slot video de pe această pagină gratuit sau alege oricare dintre cazinourile Euro Games Technology enumerate pentru a juca jocul pentru bani reali.

Extra Stars gratis – fructe, șeptari și steluțe

Numele Extra Stars nu a fost ales intamplator pentru acest aparat. Simbolul “Stea” fiind vedeta jocului. Steaua poate sa apara pe coloanele 2, 3 si 4 si se extinde complet pe coloanele respective. Avand functie de simbol WILD, Steaua inlocuieste orice simbol din joc, sporind sansele de a obtine combinatii castigatoare foarte consistente. Procentajul teoretic al jocului este setat la 95.78%, un procentaj decent avand in vedere ca frecventa de castiguri este destul de buna comparat cu alte aparate din categoria sa.

Extra Stars este un aparat cu 10 linii active de plata. Toate combinatiile castigatoare se platesc din orice directie a ecranului, atunci cand acestea sunt disponibile. Simbolul de top al jocului este septarul (7). Cel putin 3 septari pe o linie activa vor oferi de 10 ori miza pusa in joc. Nimerirea a 5 septari pe o linie activa va poate aduce pana la 100x miza pusa in joc. Alte simboluri de top sunt Bananele, Strugurii si Pepenii. Simbolurile cu valoare mai scazuta sunt cele din categoria Portocala, Pruna, Cirese sau Lamaia.

Extra Stars

Cum functioneaza functia re-invartire cu Stea? Atunci cand o Stea cade pe una din coloane, aceasta se va extinde pe toata lungimea coloanei respective si va oferi o re-invartire. Re-invartirea este gratuita si se pot obtine alte doua Stele. La finalul fiecarei re-invartiri, castigurile acumulate sunt afisate in coltul din dreapta jos. Combinatia cea mai buna pe care un jucator de cazino isi doreste sa o vada, sunt 3 Stele care apar succesiv dupa fiecare re-invartire. O astfel de combinatie va garanteaza castiguri enorme cu atat mai mult cu cat miza este una destul de mare. Orice castig acumulat poate fi dublat atat timp cat suma totala nu depaseste 35x suma mizata pe o invartire normala.

Modul Jackpot: Majoritatea cazinourilor cu sloturi apartinand companiei EGT vor avea si modul jackpot incorporat. Modul Jackpot apare aleatoriu in timpul jocului si poate premia jucatorul cu unul din cele 4 jackpoturi afisate. Simbolurile jackpot sunt reprezentate de culorile cartilor de joc (INIMA ROSIE, INIMA NEAGRA, ROMB si TREFLA). La activarea modului jackpot, jucatorii sunt pusi sa aleaga intre un numar de carti intoarse. Selectia se face pana cand jucatorul nimereste 3 carti cu simboluri identice. Premiul jackpot care se potriveste cu cele 3 simboluri identice este platit instantaneu iar jocul va reveni la forma initiala. Sumele castigate din jackpot-uri nu se pot dubla ulterior.

FAQ

Ce este Extra Stars?

Extra Stars este un joc tip sloturi dezvoltat de către celebra companie Euro Games Technology (EGT). Acesta este inspirat din celebrul Sizzling Hot. Extra Stars ace 5 tamburi și 10 linii de câștig. Procentajul de câștig al jocului este de 95.78%, mult mai mare decât majoritatea sloturilor pe care le întâlnești la cazinourile online din România.

Câți bani poți câștiga la Extra Stars?

Suma câștigată depinde, bineînțeles de miza jucată. Atunci când nimerești, de exeplu, 5 simboluri pe aceeași linie primești de 100 de ori suma jucată. Totodată,  la Extra Starts ai și funcția de dublare a premiilor, prin ghicirea culorii următoarei cărți (roșie sau neagră). Această funcție este valabilă doar pentru câștiguri care nu depășesc de 35 de ori suma pariată. De asemenea, poți câștiga și 4 jackpot-uri diferite, cu premii fabuloase.

Sunt jocurile de cazino legale în România?

Da, jocurile de cazino online sunt legale în România atâta timp cât joci la un operator licențiat. Poți afla acest lucru căutând sigla Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pe site. În cazul în care această siglă nu este prezentă te afli la un cazino ilegal unde nu ai voie să pariezi.

Cum îmi retrag banii câștigați la Extra Stars?

Toate cazinourile online care au slotul Extra Stars îți oferă numeroase variante de retragere a banilor. Cele mai populare metode, pe care le vei regăsi la toate cazinourile online licențiate din România, sunt: card bancar, transfer bancar sau portofel electronic (Skrill, Netteler).

Lasă un comentariu