Supreme Hot

Supreme Hot

Supreme HotEGT a stiut dintotdeauna cum sa ne suprinda placut prin stilul lor unic in materie de jocuri cu pacanele. Iar Supreme Hot nu face exceptie de la regula! Este fascinant cum un aparat in stil retro cu 3 coloane poate sa mentina un nivel de amuzament si de interes ridicat. Mai cu seama ca acest aparat este potrivit pentru orice tip de parior; Fie ca doriti sa jucati mize mici sau mari, jocul are o varianta pentru fiecare!

Si pentru ca Supreme Hot trebuie sa fie la randul sau un aparat unicat, jocul nu dispune de liniile obisnuite de plata. In acest aparat cu pacanele sunt propuse 27 de combinatii castigatoare in functie de amplasamentul simbolurilor din joc.

Supreme Hot este un joc cu pacanele deosebit si prin metoda inedita de a plati combinatiile castigatoare. Nu exista simboluri SCATTER sau WILD, fiind un aparat clasic care se bazeaza strict pe linii compuse din simboluri identice consecutive pe 3 role.

Septarii (7) platesc cel mai bine, fiind urmati de simbolurile DOLAR, BAR, STEAUA MOV si CLOPOTEL.

Simboluri considerate inferioare (STRUGURE, MAR, PIERSICA si CIRESE), desi mai slab cotate au o functie speciala care se activeaza atunci cand este obtinut un ecran complet cu unul dintre aceste simboluri. Obtinerea unui ecran va dubla toate sumele castigate din cele 27 de cai de castig. Iar daca luam in calcul o miza potrivita, sumele care pot fi obtinute sunt considerabile.

 

Joc sloturi extrem de popular

Supreme HotGratie modului jackpot si a posibilitatii de a da in dublaje, jocul are in mod natural o popularitate decenta in randul pariorilor. Procentajul teoretic de castig al aparatului este de 96.24%, iar daca luam in calcul volatilitatea medie, ne putem da seama ca rata de castig la invartiri este una decenta, ba chiar peste asteptari.

Dublajul este calea catre obtinerea de castiguri sporite. Se pot dubla doar sumele care nu depasesc 35x miza totala pariata pe o singura invartire. Modul de dublaj este clasicul mod de a ghici intre culorile urmatoarelor carti: ROSIE sau NEAGRA.

Modul Jackpot este unul din principalele motive pentru care Supreme Hot este in continuare un aparat popular in randul jucatorilor de cazino. Asemenea jocului din cazinourile reale, aparatul poate oferi aleatoriu un jackpot in timpul oricarei invartiri. Regula este simpla: La activarea modului jackpot, ecranul jocului se modifica si apar un set de 12 carti intoarse. Jucatorii sunt apoi sa aleaga pana cand potrivesc 3 carti care vor afisa aceeasi suita de carte. Suita respectiva este atribuita unui jackpot care variaza ca suma de premiere. Exista un total de 4 jackpot-uri care pot fi obtinute dupa cum urmeaza: Jackpot de INIMA ROSIE, Jackpot de INIMA NEAGRA, Jackpot de ROMB si Jackpot de TREFLA.

Suma pariata nu influenteaza cu nimic sansele de a castiga oricare dintre jackpot-uri. Acest lucru este inca un motiv in plus pentru jucatori sa isi incerce norocul la acest aparat. Se pot obtine mai multe jackpot-uri in aceeasi sesiune de joc, indiferent daca optati pentru schimbarea mizei, sansele de a declansa un nou mod jackpot ramanand neschimbate.

FAQ

Unde poți juca Supreme Hot?

La ora actuală există în România numeroase cazinouri online un poți juca Supreme Hot. Pe site-ul nostru vei găsi  lista tuturor cazinourilor din țara noastră care îți permit să joci aceste sloturi. Totodată, îți oferim și informații care te vor ajuta să-ți maximiza șansele de câștig.

Este legal să joci Supreme Hot în România?

Poți juca legal Supreme Hot în România, fără nici o problemă, atâta timp cât o faci la un cazino online licențiat. Pentru a verifica dacă acesta este licențiat, caută sigla Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc pe site. Ai mare grijă la cazinourile care nu sunt licențiate deoarece nu este legal să joci acolo.

Cum se retrag banii de la un cazino online?

Toate cazinourile online licențiate din România care au în oferta lor de jocuri Supreme Hot îți pun la dispoziție mai multe variante de retragere a banilor. Cele mai populare metode de retragere a fondurilor sunt: card bancar, transfer bancar sau portofel electronic(Skrill, Netteler).

Care sunt bonusurile oferite de Supreme Hot?

Sloturile Supreme Hot sunt celebre pentru bonusurile oferite. Din această cauză sunt și unele dintre cele mai populare sloturi la ora actuală. În primul rând modul de dublaj care îți permite să îți mărești câștigurile unei runde ghicind culoarea următoarei cărți (roșie sau neagră). Totodată, ai și modul jackpot care îți oferă șansa de a câștiga patru premii, unul mai mare ca celălalt.

Lasă un comentariu